YouTube not working

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0' started by ALeC!, Jun 18, 2009.

  1. ALeC!

    ALeC! Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I updated to 3.0 blah blah yeah yeah. But anyways I go to YouTube immediatley to check out the new features. It doesn't connect to it like on the betas. My brothers iPod loaded perfectly fine and he was watching videos. Do I reay need to restore to make it work? Because restoring sucks!
  2. LeanPocketTouch

    LeanPocketTouch Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    2
    Device:
    4G iPod touch
    Where did you acquire the 3.0 firmware?
  3. ALeC!

    ALeC! Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    On iTunes straight from apple itself
  4. LeanPocketTouch

    LeanPocketTouch Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    2
    Device:
    4G iPod touch
    Idk. Try restoring.
  5. ALeC!

    ALeC! Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I was hoping I wouldn't have to.
  6. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Plug your iPod in, and try syncing...

    Should activate it.

Share This Page