Youtube "movie cannot be played"

Discussion in 'iPod touch' started by Myekay, Feb 26, 2009.

  1. Myekay

    Myekay New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    okay, randomly, a couple days ago, i am watching youtube videos, and all of a sudden, it says "this movie cannot be played."

    me thinking, it just didnt load right, so i touch it again to see if it plays, and same message.

    i check other videos and it says the same message!

    i go into my bookmarks in youtube, to play a video that ive played before, and same issue!

    idk why its working, then all of a sudden, no video can play..?

    it works for like a few videos, but the majority of them cant be played.

    i jailbreaked my ipod ages ago, but why now, is youtube not working..?

    anyone else have this problem.? and is there a solution to fixing it..?
  2. iBiite iChu

    iBiite iChu Banned

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    274
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Maybe re-boot. Other than that, I have no idea. I did have this problem before and after a couple of days it worked again.
  3. piratetom95

    piratetom95 New Member

    Joined:
    Jun 17, 2008
    Messages:
    644
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    make sure your date and time are correct
  4. ipodtouchesrule

    ipodtouchesrule Active Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    10
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    If all else fails go here.
  5. Fenderboy

    Fenderboy New Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    755
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Just try to reboot or rejailbreak. I was having internet troubles but a reboot fixed that, maybe your having a similar problem.
  6. Myekay

    Myekay New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    well, i have rebooted, and rejailbreaked.. or just upgraded my firmware.. then re-jailbreaked.. but still no luck.

    im about to try the reset settings one.. but if that one doesnt work, i just hope its a phase my ipods going through, cuz i use youtube everyday!
    ------------------double post merged------------------
    yeah idk whats wrong with it..

    Please Register or Log in to view images

    i tried everything stated above...

Share This Page