YouTube App VERY Slow

Discussion in 'iPod touch' started by iTz-zAcKoMg, May 27, 2010.

  1. iTz-zAcKoMg

    iTz-zAcKoMg New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    So on my iPod Touch 2g 8g. (On 3.1.2) My YouTube app decides one day to only load like 30 seconds of video at a time. Having to wait another 2 minutes to watch another 30 seconds of video. It does this for all YouTube Videos.

    I'm not sure what the deal is, but when I connect to my friends router (Next Door), the Videos load as normal.

    Any suggestions on what to do? I know I could restore. But i'd rather not.
  2. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    It could be your connection.

    This happens to me too. I just go on MXTube and it works fine on that.
  3. iTz-zAcKoMg

    iTz-zAcKoMg New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    My connection is perfect on all other electronics. My laptop has full bars, PS3 is 100% And my iPod is even full bars. The video just doesn't load for some reason. -__-
  4. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
    try restarting your router?
  5. iTz-zAcKoMg

    iTz-zAcKoMg New Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Did that yesterday. :/

Share This Page