You can restore it to...

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.4 Discussions' started by sHLaVa, Feb 26, 2008.

  1. sHLaVa

    sHLaVa New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    to 1.1.1 no problem just did thank goodness
    i just forced into restore mode while in i tunes since i phuc dosen't work(duh)
    and then the normal shift and look for the old soft

    anyway just a heads up
    1.1.4 seemed kinda faster though
  2. jls25

    jls25 Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    339
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    r u talking about downgrading??
  3. sHLaVa

    sHLaVa New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Yes.
    Yes I am.
  4. fercho99

    fercho99 Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    223
    Likes Received:
    36
    Device:
    4G iPod touch
    i get

    i get this error (1) when downgrading to 1.1.1
  5. kybarb333

    kybarb333 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    how exactly do you do that, because i want 1.1.1, and i have 1.1.4 with a 16gb ipod.
  6. pballa2099

    pballa2099 New Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    yeah im getting error 1 also
  7. sHLaVa

    sHLaVa New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
  8. sHLaVa

    sHLaVa New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
  9. fercho99

    fercho99 Active Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    223
    Likes Received:
    36
    Device:
    4G iPod touch
  10. sHLaVa

    sHLaVa New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i got it too, just follow the steps, and pray it works.

Share This Page