Yahoo! in 1.1.3 Mail

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by darc10222, Jan 27, 2008.

  1. darc10222

    darc10222 Banned

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    Anybody have Yahoo! Mail working in Mail? Mine didn't work in 1.1.2 either. Is it because I have a .com.au address? It says the username or password is incorrect, even though I've entered the correct information.
  2. jltdhome

    jltdhome Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    256
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Download the 1.1.3 mailfix from installer. That should clear that right up.
  3. darc10222

    darc10222 Banned

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    I already have it. It didn't change anything. It still says my username or password is incorrect.
  4. jstlookinground

    jstlookinground New Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    406
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    yeah me too. a fix for this would be amazing
  5. darc10222

    darc10222 Banned

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    I got it. You have to turn on POP3 in your Yahoo! account.
  6. jstlookinground

    jstlookinground New Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    406
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    how? limitttttt
  7. darc10222

    darc10222 Banned

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    @Jst: Go into Options when in Yahoo! Mail (on computer). Should be top right, just search. (Btw, you need to be in Yahoo! Classic not the new layout, but I think you can do it then update). Then go POP Access & Forwarding. Select Web and Pop Access, hit Save. Then click Pop Settings and check it out. Incoming is pop.mail.yahoo.com/.com.au/.co.uk and outgoing is smtp.mail.yahoo.com/.com.au/.co.uk. Work?

Share This Page