Xbox 360 modded

Discussion in 'Console & PC Gaming' started by Zorawar R23, May 26, 2009.

  1. Zorawar R23

    Zorawar R23 New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    1
    Does anyone here know how to mod the xbox 360 so you can burn discs and play them. If you do post it here please

    Please Register or Log in to view images

  2. Led

    Led Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    1,975
    Likes Received:
    1
    Talk to zombie killer. He be a pirate, arrrgh!
  3. Zorawar R23

    Zorawar R23 New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    1
    should i search him up in members list?
  4. igeoffrey

    igeoffrey Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    288
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPad
    google mod xbox 360 burned games, then click teh google video
  5. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
  6. micaheljcaboose

    micaheljcaboose Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    1,855
    Likes Received:
    82
    Its really simple actually. I was amazed at how easy it was.
  7. roboticos

    roboticos New Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Does live work??
  8. MrBrightside

    MrBrightside Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    18
    Yes it does.
  9. Led

    Led Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    1,975
    Likes Received:
    1
    But if microsoft somehow finds out you are playing burned games then they will ban you
  10. Zorawar R23

    Zorawar R23 New Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    171
    Likes Received:
    1
    Thanks for the link, by driver do you mean how much GB it is? because mine is xbox 360 Pro with 60gb, and is modding a xbox called flashing it because that's what it says in the tutorials on the website. thanks

Share This Page