Wtf?

Discussion in 'iPod touch' started by willryan42, Sep 7, 2008.

  1. willryan42

    willryan42 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    So starting just a couple days ago, my iPhone stopped automatically connecting to my home network. It connected just fine before, and my iPod touch connected fine. I've restored, re-pwned, and re-jailbroke it, but still, no luck. I've also restarted my router.

    The weird thing is, say if I'm unconnected and I go to safari, a dialog box pops up asking for my password, I enter it, and it says incorrect password. I try and try again, and I know I'm entering it right. But if I go to settings and connect, then it works.

    Any ideas?
  2. ryanlusk

    ryanlusk Banned

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    2,706
    Likes Received:
    0
    Try re setting up your router , with the same settings.
    If mine ever does that , that's what I did and it works.
  3. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    set it to forget the network, reboot, and renew your lease.
  4. DotSlashSlash

    DotSlashSlash Active Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    1,134
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    mine does EXACTLY this, atm my fix is turning push on
  5. willryan42

    willryan42 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Atomicmuffin, I'll try that now.

    Ryan, what do you mean exactly by re-setting up my router?

    EDIT: On MMi, I saw a post saying he fixed this issue by turning airplane mode ON, then rebooting, then turning it off. It didn't work for me, but just letting you guys know.
  6. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    good luck. only 1 "f" by the way.
    :]
  7. ryanlusk

    ryanlusk Banned

    Joined:
    May 17, 2008
    Messages:
    2,706
    Likes Received:
    0
    Definitely try atomicmuffins idea first , I forgot to mention that.
    And if that doesn't work what you might want to try is going into your router setting through your IP whatever it might be.
    Then just click like reset router and then redo all the settings.
    If you've never set up a router before I wouldn't really recommend this though.
    Just thought I'd mention it.
  8. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    dammit people! only one 'F'!!!!!!!
    hahahah
  9. willryan42

    willryan42 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Hahaha sorry atomicmuFin.

    And his method didn't work, and I know how to reboot my router through entering the IP in my browser, but when I do that, I don't see anything pertaining to settings.
  10. atomicmufin

    atomicmufin Banned

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    if you enter 192.168.1.1 in your browser, you should get the config/settings.
    or you could use ipconfig in terminal.

    much better spelling btw

    EDIT: 100 POSTS!!

Share This Page