wtf need help!!!

Discussion in 'Pwnage and Winpwn Discussions' started by shepdogg, Jun 4, 2008.

  1. shepdogg

    shepdogg Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    ok so i finnally got the chance to install winpwn since my dads an ass and i have to be an admin on my computer to install programs and he wont ever let me install anything. so today i find that he was already logged in so i decided to install it aftetr like two months of waiting. but htis isn't the problem the problem is that when i used it on his profile it worked like the program ran but now that i'm on my profile it says i need administrative privilages. WTF why? can someone help me with this there has to be away around this
  2. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    As the administartor, your father can set any privileges he wants. Either persuade him to grant you the ability to execute the program, or log into his name. Simple as that.

    What does he think you're going to do anyway?
  3. hehateme62674

    hehateme62674 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    163
    Likes Received:
    1
    i feel bad for u

    ive had my very own vista home premium toshiba ever since i was 11
  4. bzzboydux

    bzzboydux New Member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    next time its already logged onto his account you could try to chnge your own account so yours is administrative also. Idk if he would notice or not or if it would even fix your problem
  5. shepdogg

    shepdogg Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    what privilages would i have to change and how do i change them shouldn't be that hard right
  6. shuft95

    shuft95 Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    489
    Likes Received:
    4
    while your pc is botting press f8 or something and boot ur computetr into safemode, then change the administritive
  7. shepdogg

    shepdogg Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    wont work he'll notice and i'll get in trouble and wont be able to use the computer
  8. andybno1

    andybno1 Banned

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    735
    Likes Received:
    2
    if you know ur dads login surely just rightclick on the program and choose run as administrator?
  9. flattop95

    flattop95 New Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    just convince him to make you an admin, or do it your self
  10. JBknights10

    JBknights10 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Next time he leaves it on, go into Control Panel, User Accounts, and change YOUR account type. Or if you can't get into his again, when you are on the main logon screen for XP where you see like "Dad" "Mom" or whatever accounts you have, press Ctrl+Alt+Delete to bring up the standard logon screen, type Administrator with no password and try to log in.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page