WPA Enterprise on 2.0

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by xceph, Apr 25, 2008.

  1. xceph

    xceph New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I have searched the forum and fund many people saying that WPA enterprise is available on the 2.0, but as far as I can find I cannot find any accounts as to if it works or not. Has anyone had this working on a university WPA enterprise network that is restricted to MAC address with a login and password required? and if so does it work well?

    My main reason for wanting to goto 2.0 is to have net access on campus.. I can live without all the games and apps from 1.x

    Cheers!
  2. MegaMan

    MegaMan New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    877
    Likes Received:
    2
    all the apps made for 1.1.x do not work with 2.0 including all the games
  3. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    That's not what he was asking. Please read before posting!
  4. radioboy

    radioboy New Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I had it working when I was running the 2.0 beta. I did have to spoof a computer to have my Touch's MAC address because our authorization system just told me my system wasn't compatible. There's a PC program called Macmakeup that can do this.
  5. retroneo

    retroneo New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I can't get past the accept certificate button on 5A240d. I will let you know how 5A258f goes when I try that.
  6. skoenig1

    skoenig1 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    So does it work actually?

    Greetings, Steven
  7. Muralha

    Muralha New Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
  8. Kaphis

    Kaphis New Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yes, it works here 100% with WPA enterprise
  9. luv.aronge

    luv.aronge New Member

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    169
    Likes Received:
    26
    Device:
    iPhone
    WPA2-Enterprise Worked for me! (New Zealand), Using 5A240D!

Share This Page