worth going to 1.1.2?

Discussion in 'iPod touch 1.1.x Jailbreak' started by kyuu9i, Jan 8, 2008.

  1. kyuu9i

    kyuu9i New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I wuz just wondering... is it worth going to 1.1.2 jailbroken from 1.1.1 jailbroken? because I don't want to install all my apps again. I mean 4 pages of it. Is there a difference between the firmwares? So, I just needed some advice on whether or not I should...
  2. Joseph

    Joseph Retired Moderator

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    51
    Stay in 1.1.1
    If you don't want to upgrade then don't. Not much difference.
  3. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    1.1.2 bumps the processor speed to 412 MHz.
  4. benw

    benw New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    You probably won't notice the difference.
  5. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    It's only 12 MHz.
  6. chris2929

    chris2929 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    You don't have to.
  7. brizey

    brizey New Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    It is not really that hard. Not as easy as the one step 1.1.1 jailbreak, but still easier than the gazillion step jailbreaks from this fall. And that is coming from an old dewd like me.
  8. allyhax

    allyhax Banned

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    It was only 74 steps, not a gazillion.
  9. kyuu9i

    kyuu9i New Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    well, I just restored my ipod anyway because the installer wasn't working correctly... it kept closing every time I tried to install something. I thought it was because I ran out of memory. but I even tried uninstalling several things, and it didn't work... o well.. :/

Share This Page