Worst Message of My Life

Discussion in 'iPhone' started by mastermatt63, Jul 4, 2010.

  1. mastermatt63

    mastermatt63 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Hey Guys,

    As some of my previous posts may show, I recently got a 3gs off craigslist. I haven't jailbroken it or unlocked it yet, because I'm trying to get a replacement iphone from the apple store since my sleep/wake button fell off. SO, this morning I got this message from AT&T.

    Please Register or Log in to view images



    Luckily, when I called them, I got a good rep and he took the charges off since I put the sim back into my samsung impression.

    How can I continue using my clean iPhone without having AT&T know that I'm using an iphone?
  2. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    you cant. I tried, and they cut off my internet and call recieving. I then signed up for an iphone plan
  3. mastermatt63

    mastermatt63 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    But, I've used my iPhone 2g without any problems for 3 months! What if I jailbroke the iPhone?
  4. jmwerkus

    jmwerkus Active Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    3,030
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    my iphone was unlocked and jailbroken, and they did that, it was an iphone 2G...
  5. mastermatt63

    mastermatt63 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    damn, well i guess it may be time to pony up for the data plan.
  6. ICanSeeClearly

    ICanSeeClearly New Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Data plans aren't that much anyways. Besides, you get 3G coverage wherever AT&T has coverage.

    Please Register or Log in to view images

  7. B4Bronco6

    B4Bronco6 New Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    I don't know how some of you guys are getting a forced data planned added.

    I've been using my 2G Iphone on a gophone plan for two years now, and have never received that message.

    I have sbsettings, and turned the data/edge off.

    I also contacted AT&T and told them to put a data block onto my "son's" gophone account because once he found a way online and used all of his airtime up.
  8. gadget69

    gadget69 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I too just got my 3G up and running on gophone account, I turned off 3G and data.
  9. b-mac 39

    b-mac 39 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    5,809
    Likes Received:
    60
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Except you can't run an iPhone on Verizon.

    Please Register or Log in to view images

  10. all_against_one

    all_against_one New Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    326
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (White)
    Hopefully soon we'll be able to.. I am seriously getting sick of AT&T's coverage and their slow internet speeds.. Plus they are extremely over rated.. Plus I like Verizon more.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page