Winterboard wont show the icon

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by amattheson, Feb 20, 2009.

  1. amattheson

    amattheson New Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i have done this twice now and its getting annoying! here is the problem. i will jailbreak and then install winterboard and it will work fine but then i will restore from my backup to get my settings back and music and all that. then winterboard and other apps wont show but i still have a background on my springboard so i know it is working how do i get it to show. i also of makeitmine installed and that shows fine but then i have sbsetting and that wont show What so i do?????
  2. Xii

    Xii New Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    1,147
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Simple, don't restore from backup and start new. Some people have reported success when restoring from a previous backup but it's better to be safe and start new.
  3. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Dude, if you're restoring backup and it's messing it up, then why restore it?
    It would be common sense to just set up as new. That would save you a whole lot of frustration.
  4. zeipodtouchguru

    zeipodtouchguru New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    841
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Im only guessing your semi-tethered. Go with tethered, its more reliable.
  5. amattheson

    amattheson New Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I am tethered
    ------------------double post merged------------------
    is there someway just to remove the backup instead of re-jailbreaking???

Share This Page