WinterBoard....Help!!!!!

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by sundayduffer, Aug 3, 2008.

  1. sundayduffer

    sundayduffer New Member

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    WinterBoard doesnt work for me. No matter what i did.

    Installed, rebooted (home+sleep buttons)...clicked on WB, blank page...the default theme doesnt even show up.

    Uninstalled, rebooted, Installed WB, rebooted= BLANK.

    Installed a new theme Library/Themes...rebooted= BLANK.

    Set permission 755 to everything, rebooted= BLANK.

    Uninstalled WB, deleted themes, rebooted...reinstalled, rebooted, added themes, set permission, rebooted = BLANK

    Well, you got the idea...It aint working...is the an app that interfering with WB?

    Am i the only one who have this problem?

    Any help would be greatly appreciated.

    thankyou.
  2. illegaloatmeal

    illegaloatmeal New Member

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    the same thing is happening to me, but the WB icon dosent even show up
  3. Haizum

    Haizum New Member

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0

    Are you on 2.0
  4. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Obviously... WinterBoard would not show up in any installation app in 1.1.x
  5. sundayduffer

    sundayduffer New Member

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    3G pwned
  6. Haizum

    Haizum New Member

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0

    Just with you saying it didnt work. You'd be suprised how many folk might have tried it. I can only go on what you have posted
  7. nextgenteam

    nextgenteam New Member

    Joined:
    Sep 5, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    bump, have the same problem. winterboard loads completely blank. i am on 2.0.1 iphone 2G. tried to change permissions of the themes as well, but no result. may have done that wrong though. any news on how to solve this problem?

    help appreciated!
  8. Sweetie.dango

    Sweetie.dango New Member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Same problem here.. Please help

Share This Page