Winterboard doesnt work

Discussion in 'iPod touch' started by solidness, Jul 6, 2009.

  1. solidness

    solidness Banned

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    So today i upgraded to the new supreme preferences.
    When i resprung, my theme was gone.
    So i go into winterboard, everything i had on was check.
    So i unchecked.
    Resprung.
    And re-checked
    And resprung.
    And still the same problem.
    So i removed the supreme prefs package.
    And still, not one thing in my winterboard will work!
    Can anyone help me plz?
  2. eg0tism

    eg0tism New Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Happened to me too...
    I just restored... ><
  3. solidness

    solidness Banned

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    I cant do that tho

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images


    At least not now.
    I need a quick fix.
    Or i guess ill have to live without my themes.
  4. eg0tism

    eg0tism New Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    After restoring, I received the same problem as you... AGAIN!
  5. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    ssh to var/stash and check if there is two themes folders. if there is i can tell you what to do. sometimes it happens to me.


    EDIT: just noticed the OP isnt online.... to OP: PM me when your on, if there is two themes folders.
  6. solidness

    solidness Banned

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    I fixed it.
    I redownloaded supreme prefs.
    Checked it.
    Resprung
    Unchecked it
    Resprung.
    And put my theme on.
    Idk if it will work for anyone else tho.
  7. randomwithabomb

    randomwithabomb New Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    the same thing happened to me when i removed the old sureme preferences but when i reinstalled it, winterboard was fine. now i have the new supreme preferences and winterboard wont work
    ------------------double post merged------------------
    i figured it out- u gotta reboot

Share This Page