Winterboard Backgrounds?

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0 Jailbreak' started by Joeyl10, Jun 20, 2009.

  1. Joeyl10

    Joeyl10 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    No background is showing up when I apply it. I've tried both User Wallpaper and various themes which include wallpapers. Anyone else have that problem?
  2. instigator

    instigator New Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Yup, not working for me either. Looking for a workaround!
  3. DanzP

    DanzP New Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    mine works fine, try the windows 7 theme cause thats what im using
  4. beebop

    beebop New Member

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    747
    Likes Received:
    0
    Try different themes... mine's working so far
  5. instigator

    instigator New Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Will do but three so far do not allow a wallpaper change

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    Can't even change the wallpaper with no themes selected.
  6. littlshortdude16

    littlshortdude16 New Member

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Seriously, what is up with this? It won't let me apply a custom wallpaper as my background. Always stays black...
  7. cheats

    cheats New Member

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    after installing winterboard, reboot and try again. See if this works.
  8. Bohemian

    Bohemian New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Same issue for me and others (according to The Google). For some reason the version Cydia is serving up is two builds behind and isn't downloading the latest version, which includes some 3.0 fixes. I guess I'll just wait for it to catch up.

Share This Page