Will GTA IV run on my computer???

Discussion in 'Console & PC Gaming' started by pryvisee, Jun 22, 2009.

  1. pryvisee

    pryvisee Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    I was woundring if my computer will take gta atleast At medium graphic settings
    this is my computer.
    Emachines el1300
    amd athlon 2650e processor (1.6) ghz
    windows vista (sp1)
    nvidia geforce 6150se integrated graphics
    2 gb ram
    160 gb HD
    18x DVDr/rw

    thanks for any help!!!
  2. ipodtouchfan101

    ipodtouchfan101 Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    116
    Likes Received:
    1
    from wat i from wat i hear nothing will run gta4 right
  3. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
  4. rebel6

    rebel6 Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    nope i think not
  5. tgluak

    tgluak New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    No, just plain no
  6. thomasw4138

    thomasw4138 New Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    304
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    medium?No.
    Not even low would be at a frame rate that is playable.
  7. tgluak

    tgluak New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    It needs a dual core at minimum, and a decent dedicated GPU. Single core and an onboard GPU probably won't even start the game
  8. Led

    Led Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    1,975
    Likes Received:
    1
    tgluak just laid down the law.
  9. pryvisee

    pryvisee Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    at least i can run gta san andreas without lag
    that kinda sucks that i cant play my fav game
    cause im grounded from that game and my dad grounded it on the 360 and i dont think that he knows that they make it for the pc and he doesent come into my room ever soooo
    like do i need to update the proseccor and if yes what would you recomend
    and is this computer able to run it
    http://store.techturn.com/Desktops-131943/5598295-Dell-Dimension-E521-2/ProductInfo.aspx
  10. Ryuzaki

    Ryuzaki Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2009
    Messages:
    2,316
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Get a 360?
    ;]

Share This Page