iOS 3.1 Will greenpois0n work on a 3.1.1 iDevice?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by vbman213, Sep 25, 2009.

  1. vbman213

    vbman213 New Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I know they are working on this for 3.1, what about 3.1.1?
  2. Joshsipod1994

    Joshsipod1994 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    3.1 is 3.1.1... there the same thing. ????
  3. Mosaic

    Mosaic Banned

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    754
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    It will be for 3.1.1
  4. david.7.x

    david.7.x New Member

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    this is disapointing ...sighs lol this thread should be closed and i recommend that you look up info before you ask anyways yes it is for 3.1.1 bro. maybe you werent able to look up the info cause the site's down but there are still plenty of threads here containing that info anyways yes.

    Please Register or Log in to view images

  5. freemini

    freemini Active Member

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Messages:
    1,656
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    3.1 for iPhone, 3.1.1 for iPod touch.
  6. vbman213

    vbman213 New Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    That isn't entirely true... My 3rd gen touch shipped with 3.1
  7. auv5

    auv5 Member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    *sigh*

    i am tired with answering about wat FW ipt3g ships with. depends when it was made
  8. shadowofanubis66

    shadowofanubis66 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I think the confusion stems from the 8gig 2g updated model that comes with 3.1 (i assume) and the 8 gig 3g model that can apparently come with 3.1 or 3.1.1 (i've heard some came with 3.1). I have one that i bought a few days ago and it's an 8 gig that came with 3.1 so i ASSUME i have the updated 2g 8 gig.... if this will work with greenpoison i have no idea, i hope so though.
  9. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Theres no 8gig 3g

    Please Register or Log in to view images


    just the 8gig 2g updated model and 32/64gb 3g
  10. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0
    The 8GB 3G model actually has a new feature... you can't downgrade

    Please Register or Log in to view images



    If they've got the exploit working in 3.1, it should be workable in 3.1.1. They've showed the exploit working on one of the two, so it should be sweet

    Please Register or Log in to view images

Share This Page