wifi trouble with Ziphone 2.6

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by jortiz, Mar 14, 2008.

  1. jortiz

    jortiz Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    I just jailbroke my ipod with the new Ziphone 2.6 and after it finished my wifi wouldnt work. No bars in the status bar and safari wont work and istaller cant download or refresh sources.

    help would be great please
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Do you set your wifi connection up again on your iPod?
  3. HeHateMe

    HeHateMe New Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Dude I had the same problem and I worked on it for the past like 15 hours straight... haha, I think I FINALLY JUUUST fixed it. Turns out all I had to do was change the WEP password. Really pissed me off/made me soo happy when it worked after that.
  4. HeHateMe

    HeHateMe New Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Except now, everytime I try D/Ling something off installer, it says "package download failed!" Does anybody know any solution to this problem?
  5. hiflyer

    hiflyer Guest

    Try going to settings, general, reset and reset all.
  6. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    You most likely need to clear the queue first. Then try again. Have you used BossTool to free up space yet?
  7. jortiz

    jortiz Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    yes i set up the connection again and i dont have a wep key on my network b/c i have 4 computers in my house
  8. jortiz

    jortiz Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    no i cant d/l anything from installer
  9. HeHateMe

    HeHateMe New Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Ok well that just worked on "Garf" but it still doesn't work when I try DL'ing Summerboard... Oh and how do I get "Garf" on my homepage?? It hasn't showed up.
  10. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Try and clear the queue and try again. Maybe a quick restart and if that doesn't work we may need to run a command to fix installer. Can you use winscp?

Share This Page