WiFi there, but doens't work! HELP

Discussion in 'iPod touch' started by matrixxx01, Jan 28, 2008.

  1. matrixxx01

    matrixxx01 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    1
    I have full WiFi bars and am connected. i have been using this connection for a few months now with no problems. on the ipod, everything is correct, WiFi is enabled, and it shows an IP address. The wireless internet works on other wireless devices in the house. what is wrong?
  2. rioting

    rioting New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Hmm. That's odd if all the other devices are working... sounds like your iPod's the problem.
    Look through your Safari setting on your iPod and check that everythings normal. If everything is normal, I would suggest a restore if that's not much a problem to do.
    What router are you using BTW?

    Hope this helps.

    Please Register or Log in to view images

  3. matrixxx01

    matrixxx01 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    1
    i JUST restored and JUST got everything back. looks like i get to do another restore anyways..

    I just installed SSH if that has anything to do with it..
  4. matrixxx01

    matrixxx01 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    1
    bump.. anyone before i restore??
  5. matrixxx01

    matrixxx01 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    1
    I restored and everything worked correctly. added apps, did some ssh transfer, and now it's doing the same thing. i wonder if it has to do with SSH..

Share This Page