Wifi Stopped Working After Reset Network Settings

Discussion in 'iPod touch' started by XiBLAzT, Mar 15, 2010.

  1. XiBLAzT

    XiBLAzT New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    fixed
  2. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    This is simply the iPod connecting. It can take up to a few minutes.
  3. XiBLAzT

    XiBLAzT New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I waited hours.
  4. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try tapping the blue arrow and then selecting "forget network" (or something like that, I forget), and then try reconnecting to it.

    It's also possible that there's a problem with your router assigning an IP to it.
  5. XiBLAzT

    XiBLAzT New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I already tried the "forget network" doesn't work and I try to connect to another router and it wont assign an IP to it either.
    ------------------double post merged------------------
    Whenever I click the blue arrow every field is blank if that helps.
  6. dunuck

    dunuck Active Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    then there is a problem with the connection
    Try resetting your modem and router
  7. XiBLAzT

    XiBLAzT New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Just tried. Didn't work, it doesn't assign any IP or anything under any router.
  8. xXrkidXx

    xXrkidXx Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    4,594
    Likes Received:
    129
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    at the bottom it should say renew lease. tap it. then unplug your router, wait 1 min to be sure, then plug it back in, then connect, if its not working then renew lease again but dont do the router thing.
  9. XiBLAzT

    XiBLAzT New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I tried everything on this list already, but thanks for trying. The problem is when I connect to any router or w/e it doesn't work. It has a check mark next to it but I cant get on the internet. And if I click the blue arrow all the boxes are blank. Idk what to do but I don't want to upgrade to 3.1.3 to fix this!
    ------------------double post merged------------------
    I guess it is partially greyed out if thats what you call it.
    ------------------double post merged------------------
    YES! I fixed it!
  10. derek420

    derek420 New Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    How'd you end up fixing it? I did the same thing as you & now I can't figure out how to correct it..

Share This Page