wifi router without a computer?

Discussion in 'iPod touch' started by dark_cloud, Nov 4, 2007.

  1. dark_cloud

    dark_cloud New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    can somebody tell me if and how i can use my router without a computer. Thanks

    Its a netgear with the model number "54mbps wireless router WGR614 v6"

    any help would be nice
  2. ojx

    ojx Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    506
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 6 Plus
    i dont see why not
  3. dark_cloud

    dark_cloud New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    i know you can, but i dont know how, can you give me a link to someplace, or tell me, thanks
  4. CyberPrime

    CyberPrime New Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    ... maybe just connect the router to the ethernet cable?
  5. linds

    linds New Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    it would help if you explain what you're trying to do. Just saying "use my router without a computer" doesn't really make any sense.
  6. Lance

    Lance New Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    If you have cable internet just run the the ethernet cable from the modem to the router and then use as normal. If you don't already have the internet set up then I beleive this is of no use cause you need the settings.
  7. ydoucare

    ydoucare New Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    The entire purpose of a router is to share a connection with multiple machines via NAT with no computer required, so your question somewhat lacks logic.
  8. dark_cloud

    dark_cloud New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    ok the computer im on now wont work with the router, and i just got my touch and dont have wireless internet, im getting another computer, but somebody told me i could use the router without a computer, and i just wanted to know how

    thanks
  9. Rawd

    Rawd New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    2,192
    Likes Received:
    4
    You need to have the router pre-configured to work. Then you can unplug the computer and your router should still work.
  10. dark_cloud

    dark_cloud New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    thanks you ill try it tonight

Share This Page