wifi problem

Discussion in 'iPod touch' started by dsboy, Aug 14, 2010.

  1. dsboy

    dsboy New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i just bought an itouch 32g 3rd gen off my friend and it works perfectly but when i try to connect to my wifi it tells me the password is wrong when i know its right cause my laptop used it, i tried restoring my itouch and restarting my router, any help?
  2. myth454

    myth454 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    what router do you have?
  3. dsboy

    dsboy New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    verizon actiontec, i have fios
  4. iRa1n

    iRa1n Banned

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    814
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    most routers have the default password on them
  5. dsboy

    dsboy New Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    well yeah it does and i tried it but it says its wrong, i know it isnt cause i use it on my laptop
  6. myth454

    myth454 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    If there is a reset button on the router, try pressing and holding it for a few seconds. That restores the router on most linksys and netgear routers. Then set up the router again with a new password.
  7. ipodman135

    ipodman135 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    you might have mac filtering on in your router

Share This Page