why is my repo saying main scipt error when i download

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by HackTouch, Feb 8, 2008.

  1. HackTouch

    HackTouch New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    66
    Likes Received:
    1
    here is the link so u can see what i mean

    add taht source

    http://ktcavalier23.googlepages.com/Kyle.txt


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList 1.0.dtd">
    <plist version="1.0">
    <dict>
    <key>info</key>
    <dict>
    <key>category</key>
    <string>Vista Themes</string>
    <key>contact</key>
    <string>HackTouch@aim.com</string>
    <key>Cool Vista Themes And Some Other Cool Themes!</key>
    <string>Description</string>
    <key>maintainer</key>
    <string>Kyle</string>
    <key>name</key>
    <string>HackTouch</string>
    <key>url</key>
    <string>http://ktcavalier23.googlepages.com/</string>
    </dict>
    <key>packages</key>
    <array>
    <dict>
    <key>author</key>
    <string>Kyke</string>
    <key>bundleIdentifier</key>
    <string>com.blank.blank</string>
    <key>category</key>
    <string>Vista Themes</string>
    <key>description</key>
    <string>Cool Vista Themes And Some Other Cool Themes!</string>
    <key>location</key>
    <string>http://ktcavalier23.googlepages.com/VistaUltimate.zip</string>
    <key>name</key>
    <string>Vista Theme</string>
    <key>size</key>
    <string>1668365</string>
    <key>url</key>
    <string>http://ktcavalier23.googlepages.com/VistaUltimate.zip</string>
    <key>version</key>
    <string>1.0</string>
    <key>date</key>
    <string>1202377080</string>
    <key>scripts</key>
    <dict>
    <key>install</key>
    <array>
    <array>
    <string>CopyPath</string>
    <string>.</string>
    <string>var/root/library/SummerBoard/Themes</string>
    </array>
    </array>
    <key>uninstall</key>
    <array>
    <array>
    <string>RemovePath</string>
    <string>var/root/library/SummerBoard/Themes Vista Ultimate</string>
    </array>
    </array>
    </dict>
    </dict>
    </array>
    </dict>
    </plist>
  2. SUPERBXD

    SUPERBXD Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    932
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    it has to be in .xml file and has to be zipped by a mac or linux coding .
  3. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    You need a hash for your package and put it in there as a string.. Go to http://www.hashemall.com and upload your ZIP file and get the hash code at the top when its uploaded.. Copy and paste that in the string..

    '<key>hash</key>
    <string>(Put Hash Here Without The Parentheses)</string>

    and yes change it to 'repo.xml' otherwise it won't work..

    The bottom should be in this format aswell you have it wrong heres an example of mine..

    <dict>
    <key>install</key>
    <array>
    <array>
    <string>CopyPath</string>
    <string>Fatality/</string>
    <string>/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Fatality</string>
    </array>
    </array>
    <key>uninstall</key>
    <array>
    <array>
    <string>RemovePath</string>
    <string>/private/var/root/Library/SummerBoard/Themes/Fatality</string>
    </array>
    </array>
    </dict>
    </dict>
    </array>'
  4. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55
    Heres your problem.....


    You must be using it in notepad....and click save as-all files-then type in whatever you want it to be called.xml and click save. now upload that file


    You DO NOT have to have it zipped on mac or linux my repo works fine on windows xp zipped files that i use. thanks
  5. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55
    also.

    there have been several reports of summerboard themes not working and gettin that main script error. theres no solution yet. but if you were to put another file on your repo such as a "ROM" then it would install perfectly fine. It must just be something wrong with the xml files but nobody knows yet

Share This Page