Why ipod touch 2g only repeats the current album?

Discussion in 'iPod touch' started by tonycfc, Apr 27, 2009.

  1. tonycfc

    tonycfc New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I have an ipod touch 2g and just wondering is there any way to make it to play the songs in the next album after i have listened all songs in the first album? the only way that i can find is to do it manually

    Please Register or Log in to view images



    e.g. I have 2 albums (A and B). After I have listened to the last song in album A then it will automatically play the first song in album B? is this possible?

    thanks
  2. madcowz

    madcowz New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    797
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Yeah. When you tap the artwork to show the time in the song, just click the repeat button (lower left corner) until it is greyed out.
  3. tonycfc

    tonycfc New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    that "repeat" button has 3 options and i have tried all of them already but it is still doesnt work...

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    anyone else can help me please? is ipod touch only can repeat the current album?
  4. tonycfc

    tonycfc New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    help

    can anyone help or answer this please?

    Please Register or Log in to view images

    thanks
  5. leadergo

    leadergo Active Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    2,384
    Likes Received:
    6
    when you select an album, its basically a playlist of everything in the album. go to the Songs tab to select songs 1 by 1 or create a playlist on iTunes, and sync it to your device.
  6. tonycfc

    tonycfc New Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    ok so a "playlist" in itunes will make it to work... thanks and i will get it a try

    Please Register or Log in to view images

Share This Page