why are some 1.1.4 users not able to apply skins?

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by Touchnoob0211, May 1, 2008.

  1. Touchnoob0211

    Touchnoob0211 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    560
    Likes Received:
    6
    Device:
    3G iPod touch
    i just recently restored and jb to 1.1.4 with iliberty.
    with ANY skin thats available for 1.1.3/4, it does not work on mine. i reboot, set permissions even 644, 755, 777, and nothing!

    im still stuck with the blue color everywhere.

    what am i doing wrong? look in the thread for black/red/silver skin, and on pages 5 and 6 people are having the same problem.

    i dont think its his theme, but something to do with recently restoring maybe, or using iliberty, or some setting were not noticing.

    help?
  2. BigDaveyJ

    BigDaveyJ New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    2,751
    Likes Received:
    23
    Device:
    iPod touch
    applied wrong thing in wrong area? didnt restart? are DUMB?
  3. Touchnoob0211

    Touchnoob0211 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    560
    Likes Received:
    6
    Device:
    3G iPod touch
    um noope....

    "Join Date: Oct 2007"

    ive known front to back about installing stuff from back in the day when 1.1.1 was the only thing we had..
    i have no clue why its not working..
  4. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    So you mean the other.artwork file?

    Well, they are FW specific, so just be sure. Remember to place in System/Library/Framworks/UIKitwork.framework
    (should be right file path, no access to Touch right now [*_*] )

    Set permissions to 755.

    You probably know this, but just to make sure. Try one of these other.artwork files here and see what happens.

Share This Page