Who made wifitoggle?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by yahtrickya, Jul 22, 2008.

  1. yahtrickya

    yahtrickya New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    391
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    I wish to port it to 2.0. It would be my first ipod app and it seems simple enough.
    I know c++, and vb.net but I could learn the basic objective c stuff for it.

    But the question is. WHO MADE IT?
  2. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
  3. yahtrickya

    yahtrickya New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    391
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    Thanks alot!
    Now, I just need to know what I need to start coding for the touch...

    Can I use the old toolchain?
  4. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    I think you need the new toolchain if there is one...

    http://www.saurik.com/id/4

    This may help.
  5. yahtrickya

    yahtrickya New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    391
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    Oh lawdy its 3 lines of code.
  6. Collateral

    Collateral Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Use the SDK (developer.apple.com)
  7. yahtrickya

    yahtrickya New Member

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    391
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
    Can't only got a windows pc. and I want it to be for jailbreak
  8. Collateral

    Collateral Active Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    1,974
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    OSX86

    Please Register or Log in to view images



    And im pretty sure you can port apps to 2.0 with the sdk..


    EDIT: My computer is stupid

Share This Page