iOS 4.0 Which is better?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by AttackAniPod, Aug 6, 2010.

  1. AttackAniPod

    AttackAniPod Banned

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Jailbreaking w/ redsn0w 0.9.5b-5 or Jailbreakme.com + zToggle?
    (2G MB 16GB)
  2. MrNuggets

    MrNuggets Active Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    i dont get it, where are the choices?
  3. Fike

    Fike Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    <offtopic>there's only one way to find out... FIIIIIGHT!!!</offtopic>

    redsn0w probably
  4. AttackAniPod

    AttackAniPod Banned

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Does jailbrakeme mess stuff up?
  5. Fike

    Fike Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    no <5char>
  6. Sawz

    Sawz Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    757
    Likes Received:
    113
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I think jailbreakme installs a launch daemon?
    *Tell me if I'm wrong

    Please Register or Log in to view images

    *
    If so then that's one more launch daemon to load up at startup.
  7. ripply

    ripply Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Redsn0w more stable
  8. Ex-Touch

    Ex-Touch New Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    1,573
    Likes Received:
    3
    Honestly, I think JBme is too prone to boot loops when installing certain apps.
  9. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    They both do the same thing. I'd use redsn0w if you had the option though.

Share This Page