whats wrong with my repo

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by roei_dacho, Feb 23, 2008.

  1. roei_dacho

    roei_dacho Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
    <plist version="1.0">
    <dict>
    <key>info</key>
    <dict>
    <key>name</key>
    <stringRoei's Repo></string>
    <key>description</key>
    <string>Roei's Repo</string>
    <key>maintainer</key>
    <string>Roei</string>
    <key>contact</key>
    <string>roeiavhar@gmail.com</string>
    <key>url</key>
    <string>http://ipothacker.googlepages.com/</string>
    <key>category</key>
    <string>Roei's Repo</string>
    </dict>
    <key>packages</key>
    <array>
    <dict>
    <key>bundleIdentifier</key>
    <string>com.repo.Coke Battery</string>
    <key>name</key>
    <string>Coke Battery</string>
    <key>version</key>
    <string>1.0</string>
    <key>location</key>
    <string>http://ipothacker.googlepages.com/coke.zip</string>
    <key>category</key>
    <string>Roei's Repo</string>
    <key>size</key>
    <string>687458</string>
    <key>hash</key>
    <string>0675c9a0e955fa5c6ef996fd9223aae0</string>
    <key>url</key>
    <string>http://ipothacker.googlepages.com</string>
    <key>description</key>
    <string>Coke Battery Set</string>
    <key>date</key>
    <string>1195023660</string>
    <key>scripts</key>
    <dict>
    <key>install</key>
    <array>
    <array>
    <string>CopyPath</string>
    <string>/private/var/root/Library/Customize/BatteryImages/CokeBat</string>
    <string>/private/var/root/Library/Customize/BatteryImages/CokeBat</string>
    </array>
    </array>
    <key>uninstall</key>
    <array>
    <array>
    <string>RemovePath</string>
    <string>/private/var/root/Library/Customize/BatteryImages/CokeBat</string>
    </array>
    </array>
    </dict>
    </dict>
    </array>
    </dict>
    </plist>

    it shows it uncategorized in my installer 4 some reason
    btw this is the link: http://ipothacker.googlepages.com/repo.xml
  2. Insanelygreat01

    Insanelygreat01 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    everything about your repo info looks good try refreshing again?
  3. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I'll look through the xml file, but I still don't get why people post problems with THEIR repos, in the iPTF Installer Repository Section!!! It's not meant for your problems with your own repo. I have nothing against you, and you are not the only one who does this.

    Post your problems in Tech Help, if you must.
  4. jStar

    jStar New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    what is the string above the hash checksum for?!
  5. personman1

    personman1 Banned

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    295
    Likes Received:
    4
    You TOTALLY messed up on the CopyPath! The first one is only supposed to have the location in the zip folder. Also, the location is dead. 404 Not found when I try to download the zip folder.

    EVEN the XML file is a dead link!
  6. mlbplayer456

    mlbplayer456 Banned

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    978
    Likes Received:
    6
    ya, your copy path is messed up, the first line is supposed to say CokeBat and the second one stays the same
  7. batman27

    batman27 Banned

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    562
    Likes Received:
    15
    you forgot the magic words---"REPO REPO Please go on installer"

Share This Page