What's with ngmoco:) ?

Discussion in 'iTunes App Store Games & Apps' started by pietri20, Jul 15, 2009.

  1. pietri20

    pietri20 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Why is livefire and 2.2.1 rolando 2 taking so long?
  2. Radish

    Radish Banned

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    971
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Probably perfecting it.
  3. pooffck

    pooffck Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    267
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Why are u on 2.2.1? should be updating to 3.0 :-l ur fault!
  4. Abcmsaj

    Abcmsaj Retired Moderator

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    5,501
    Likes Received:
    122
    Device:
    iPhone 6 Plus
    LiveFire and the Pet one will be epic when they're done. Also ^^ Agreeing with him
  5. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I would advise you to update to 3.0

    Soon you're going to be wishing you had updated, since most of the good games are going to be 3.0 only, or work better on 3.0
  6. roboticos

    roboticos New Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Rolando 2 is out...
  7. Universal Denizen

    Universal Denizen Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    768
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    ^ he meant to ask whether it would be modified to work with 2.2.1. Rolando 2 right now works only on 3.0
  8. pietri20

    pietri20 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Ngmoco announced a 2.2.1 rolando 2comatible game
  9. James11

    James11 Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    off topic, but is there a way to upgrade to 3.0 without losing your jailbreak? Cause thats whats stopping me from upgrading....
  10. mikec1985

    mikec1985 Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    2,558
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Just restore to 3.0 then re jailbreak it not that hard

    Please Register or Log in to view images

Share This Page