Whats up with monkey ball !! No monkey !!

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by bluX, Jul 27, 2008.

  1. bluX

    bluX New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    297
    Likes Received:
    1
    Guys I was just playing monkey ball and what I see on the next level is I guess I got a bonus on a bonus level. Even Sega's games are having glitchs.

    Please Register or Log in to view images

    Attached Files:

  2. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    haha that's funny
    never had that problem
  3. bluX

    bluX New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    297
    Likes Received:
    1
    Ya I know its a good thing I was just practicing. Funny though a monkey ball game without a monkey.
  4. murat19570

    murat19570 New Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    196
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    does this not belong into an other forum section ??
  5. thechungster

    thechungster Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    6,886
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    wtf lol thats umm odd
  6. bluX

    bluX New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    297
    Likes Received:
    1
    Ya you are right but I couldn't find an appropriate section.
  7. keppi_GER_93

    keppi_GER_93 New Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
  8. bluX

    bluX New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    297
    Likes Received:
    1
    Haha well definitely I am no monkey ape babe that they should be in the game for me well I should have thought about that before buying it.
  9. keppi_GER_93

    keppi_GER_93 New Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0

    Please Register or Log in to view images


    Have you reinstalled Super Monkey Ball?
  10. bluX

    bluX New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    297
    Likes Received:
    1
    No I restarted it now and its fixed now.

Share This Page