What is wrong with my repo?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by malibusurfer93, Jun 13, 2008.

  1. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    well here is the file that wont download and i get a main script execution failed error.

    </dict>
    <key>packages</key>
    <array>
    <dict>
    <key>bundleIdentifier</key>
    <string>com.Justin.Deftones</string>
    <key>name</key>
    <string>Deftones</string>
    <key>version</key>
    <string>1.0</string>
    <key>location</key>
    <string>http://www.justinproductions.net/files/_Themes/Deftones_Theme.zip</string>
    <key>category</key>
    <string>Justin's Themes</string>
    <key>size</key>
    <string>1212854</string>
    <key>hash</key>
    <string>db3f7ca3d984c84c2d6a0ec4b7a8ae03</string>
    <key>url</key>
    <string>http://www.justinproductions.net</string>
    <key>maintainer</key>
    <string>Justin</string>
    <key>contact</key>
    <string>justin@justinproductions.net</string>
    <key>description</key>
    <string>Deftones theme for SummerBoard. Credit for icons goes to TheAppleTree</string>
    <key>date</key>
    <string>1203811210</string>
    <key>scripts</key>
    <dict>
    <key>install</key>
    <array>
    <array>
    <string>CopyPath</string>
    <string>Deftones/</string>
    <string>~/Library/SummerBoard/Themes/Deftones</string>
    </array>
    </array>
    <key>uninstall</key>
    <array>
    <array>
    <string>RemovePath</string>
    <string>~/Library/SummerBoard/Themes/Deftones</string>
    </array>
    </array>
    </dict>
    </dict>
    </array>
    </dict>
  2. Jikoo

    Jikoo New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    I think the install directory is wrong, but I'm not 100% sure
  3. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    thats where all of my other themes are. it does this on like half of the files that i put up
  4. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    ok i have officially tried everything. i have tried 3 different sample repos and even copied one form touchrepo but i STILL get this message. someone please help me. i cant take this. i have also rules out the hash for being the problem. i put it the wrong one and it gave me a different error. and as for the install paths it doesnt matter where i put it i still get the error
  5. Jikoo

    Jikoo New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    Have you made it a MAC-readable zip? have you put the size in correct eg 1.3mb * 1000 actually put it at 1024b?
  6. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    well i compressed the file on my mac and ive checked the size countless times. could it be the im using the unarchiver to compress it? its not the default mac compression utility
  7. Jikoo

    Jikoo New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    quite possibly, just try anything that could be different
  8. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    should i just uninstall the unarchiver and try the default one? i just downloaded the iarchiver should i use that instead?
  9. Jikoo

    Jikoo New Member

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    just set the permissions or do what you said
  10. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    the the permission of what and to what. and i compressed with the default utility and no luck. still an error

Share This Page