What happens if you stay on 1.1.2. JB?

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by MadRopes, Jan 28, 2008.

  1. MadRopes

    MadRopes New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Will you be able to use SDK and stuff in the future if you stay on 1.1.2. Jailbreak or will I sooner or later have to upgrade? I have tried like 4 times now to install 1.1.3. JB and it just doesnt want to work for me so I am giving up and staying on 1.1.2.

    Is this ok?
  2. stinkeye

    stinkeye New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Not if you want the SDK.
  3. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    I'm Staying on 1.1.1, I'll wait till all the bugs are fixed then I might just switch to 1.1.3. but by the time that happens Everybody will be on 1.1.4, So with that said.

    Your on 1.1.2, you should be fine!
  4. MegaMan

    MegaMan New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    877
    Likes Received:
    2
    I have a feeling by the time the sdk comes out 1.1.4 will be required even though all the necessary framework is already in 1.1.3. Apple will obviously plug holes that allow us to jail brake 1.1.3. For sure you would be able to use the sdk with 1.1.2

    Please Register or Log in to view images

  5. fr0z3nic3

    fr0z3nic3 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    841
    Likes Received:
    25
    Perfectly fine.. If you find yourself at the release of the SDK and your still on 1.1.2 JB come back to this site and see if its okay or not to stay at that firmware if not just restore and update to 1.1.3..

    Please Register or Log in to view images

  6. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Thats his problem, he cant do the JB to 1.1.3 as he has no wireless. He steals his neighbours' connection. This means his connection is not stable enough to run the update.

    I gave him all this info on his other thread, but he seems to think it needed a new one just in case I was lying.....
  7. MadRopes

    MadRopes New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    No, i got it to work somewhat. It sat for 2 hours, so i restarted it. It was in 1.1.3. but not jail broken. I have no idea how.
  8. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    LOL, now lets not jump to conclusions, he probably just needed opinions.

    Don't think people don't believe you, your to fast to judge.
  9. -Sean-

    -Sean- New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    160
    Likes Received:
    1
    I installed 1.1.3, then went back to 1.1.2.

    I will wait for a more stable release.
  10. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Yeah maybe - been trying to help out all day

    Please Register or Log in to view images



    Just not sure it warranted a whole new thread, thats all.

    Apologies to the OP.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page