What am I doing wrong?!? Why oh why does nothing work?!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by JackWH, Oct 11, 2009.

  1. JackWH

    JackWH New Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I'm not having the best of days. I have broken several toes and in my immobile state decided it would be fun to use Blackra1n to Jailbreak.

    So I did, and installed all three Packagers: Icy, Rock, and Cydia. They are on my springboard now.

    But NOTHING WORKS! Ok, that's a lie, it does, but not as I was hoping. Downloaded Winterboard but nothing takes effect when ticked and restarted. It just doesn't work. Downloaded that Background app, I've been through all the configuration but I simply cannot find a way to make it work. And lastly, Cydia says it has updates for itself. But when I try to install it, it just gives me a permissions error and refuses to install :'(

    What is even going wrong? I thought it may be the fact I put 3 installers on, but I can't find a way to uninstall Icy?
    ------------------double post merged------------------
    Forget it, no worries. Restored iPod and will try again, ONLY installing Cydia from Blackra1n.
  2. enahs

    enahs New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    well... i find myself in the same boat

    i got cydia working... but i cannot get backgrounder or SBsettings to work
  3. JackWH

    JackWH New Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I fixed it by restoring from backup and rejailbreaking, installing from blackra1n ONLY Cydia. Works perfect for me now...
  4. enahs

    enahs New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    i see... so you wiped? then restored? or just restored?
    ------------------double post merged------------------
    oh... and are you running 3.1.1 or 3.1.2?
  5. JackWH

    JackWH New Member

    Joined:
    Jul 17, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I first restored (and started afresh with a wiped iPod). I then reinstalled the backup I'd thankfully made earlier that day before Jailbreaking. I then re-jailbroke.

    I'm using 3.1.2...

Share This Page