Webclips problem

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by GuybrushT, Jan 29, 2008.

  1. GuybrushT

    GuybrushT New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    ok after i-dont-know-what-i've-done my webclips now shows up with a white background instead of the trasparent one.... see image below.... how can i fix that?

    Please Register or Log in to view images



    the first 2 webclips are all right... but when i add new ones they appear bad....

    Please Register or Log in to view images



    thanks in advice
  2. GuybrushT

    GuybrushT New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    OK i think i can fix this.... can somebody SSH into your ipod and tell me if there another file named webclip-something beside this ones?

    WebClipIconOverlay.png
    WebClipPageMask.png
    WebClipIconShadow.png

    Any help would be really appreciated
  3. GuybrushT

    GuybrushT New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    mini bumb

    Hey please i need to know if there another file beside those... and please give it to me....
  4. trigg3r

    trigg3r New Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Strange... that is happening to me too...
  5. GuybrushT

    GuybrushT New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    did you move your applications folder to somewhere?
  6. trigg3r

    trigg3r New Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Yes, moved to /private/var. Tried to mess with the files you said.

    There's one image (WebClipPageMask.png) that defines the transparency mask of the icon... Strange that it just use this file on the first 2 webclips...
  7. trigg3r

    trigg3r New Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Think that we need to test it with an un-moved Apps ipod.
  8. GuybrushT

    GuybrushT New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    because i webcliped those icons before i moved the applications folder... then i started to have this problem....
    is there a solution... because i was looking around but i dont find anything that can modify or utilice those files.... or maybe idk where to look...

    I also renamed that file (WebClipPageMask.png) to see what happens if the file is missing... and its worse... lol i had to rename it again...

    a interesting fact is that the first 2 ones have a curved glass glow similary to the iTunes icon... but now, the new created webclips that glass effect has dissapeared...
  9. GuybrushT

    GuybrushT New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    yeah... but that means we have to unistall every app that we have... in order to not have problems with the space thing....
  10. trigg3r

    trigg3r New Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    Yup. I think the problem is that we moved our apps to the media partition. But well, we can change the icon manually in \private\var\mobile\Library\WebClips\

    I've even made an jivetalk icon to use in my springboard

    Please Register or Log in to view images

    Attached Files:

Share This Page