Weather app

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by tino78613, Dec 26, 2007.

  1. tino78613

    tino78613 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    my friend brought his touch over and it had the weather on it, where can i find this? I couldnt find it on the app installer. And how would i go about putting it on my ipod?
    yea i know ima noob

    Please Register or Log in to view images

  2. jrods

    jrods New Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    go to installer

    1) go to sources
    2)tap edit
    3) tap add
    4) type : repo.to.us
  3. airguitar901

    airguitar901 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Everything he said was correct, except the site you need to add is repo.us.to as apposed to repo.to.us
  4. PhxBlue

    PhxBlue New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Awesome!
    ......
  5. tino78613

    tino78613 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    ok thanks guy i got it!

    Please Register or Log in to view images


    but do you know why when i downloaded the maps app it doesnt work?
  6. airguitar901

    airguitar901 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    You need to download all the preps before downloading the actual applications. If you haven't already done so and it's no working, uninstall them, download the preps, and try installing again.
  7. tino78613

    tino78613 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    ok nvm i just downloaded the prep pack silly me
    god this things amazing
  8. viper101

    viper101 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Thanks for the repo.us.to address. Got the prep in + Maps + weather. Wow! I love this thing!

    Was going to ssh to do this - but thought 'if there is a source out there for this, I'd rather just do it through the installer' I need to go to Staples cause; That was easy!
  9. d94

    d94 New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Yea so I added it and i still can't get itzz
  10. Faktor4

    Faktor4 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    597
    Likes Received:
    34
    i will add it when i get home.

    i hope it works.

Share This Page