Way To change the "Slide To Unlock" And "Power Off" Text!

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by h4xor, Feb 1, 2008.

  1. h4xor

    h4xor New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    go here in CuteFTP
    /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj

    And download SpringBoard.strings

    Open with: Notepad

    Ctrl+F (find) "slide to unlock"

    i've only experimented with it! and can someone get me a copy of the Orginal "Springboard.Strings"? i forgot to make a copy! Thnx
  2. mytouch386

    mytouch386 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    341
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    cool its about find we found them!
  3. h4xor

    h4xor New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    lol yup. i am writing this extra sentence to get past the 10 char thing.
  4. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Do This...
  5. h4xor

    h4xor New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    good idea. do you have the "SpringBoard.strings" original? i kinda need it...
  6. h4xor

    h4xor New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    my ipod touch button has a BUMP on it
  7. Aduumzor

    Aduumzor New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    589
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    Or you can use Customize on 1.1.3...
  8. Nawaaz91

    Nawaaz91 Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    482
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (White)
    ahahah I was wondering wtf was up with these people. That word document method is ancient.
  9. iSecks

    iSecks New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    551
    Likes Received:
    5
    Hah, this is really old, this is the same way you changed strings that were not changable via customize.
  10. h4xor

    h4xor New Member

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    wait a minute... you telling me the change the 1.1.3 string to 1.1.2 worked! crap! what jailbreak did u use? and whats the source for Customize and/or Vnotes

Share This Page