Volume Increase

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by drmmr6622, Feb 26, 2008.

  1. drmmr6622

    drmmr6622 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    i heard about the substantial volume increase, do you think that this can be ported to 1.1.1
  2. nbvikingsidiot001

    nbvikingsidiot001 Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    i bet that you could maybe its just a different kind of mobilemusic.app or whatever its called so maybe if you get it off 1.1.4 you can put it on the 1.1.1 but dont take my word for it just a guess
  3. dillon2011

    dillon2011 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    85
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Nope, Unless you have better quality of song

    Please Register or Log in to view images

  4. GarnetNGold

    GarnetNGold Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,846
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Don't try to put a 1.1.# thing on a different firmware version. I tried to put 1.1.3 Quicktime Plugin on 1.1.2 and my movies in safari from iphpPod just froze when I tried to close them.
  5. drmmr6622

    drmmr6622 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    yea but thats a movie plugin I'm just taliking about volume.
  6. xthefalloftyler

    xthefalloftyler New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Why not just upgrade to 1.1.4?
  7. drmmr6622

    drmmr6622 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    because i love my 1.1.1 ipod
  8. omgvinnyd

    omgvinnyd New Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    why dont you at leat go to v1.1.2

    thats pretty solid
  9. drmmr6622

    drmmr6622 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    I don't want to lose all of my apps and stuff
  10. [AFX]

    [AFX] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    134
    backup your \Applications directory then.

Share This Page