Using the same custom firmware on different iphones?

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by iHAX, Aug 3, 2008.

  1. iHAX

    iHAX Banned

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    A couple of people i know want me to unlock there phones...
    i was wondering if i could just make one custom ipsw and then just shift click restore the rest

    is this possible?

    can i just shift click restore on different iphones instead of going threw all that stuff?
  2. f1av0rflave

    f1av0rflave Banned

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    1,364
    Likes Received:
    5
    yeah all the custom firmwares you make would just be the same anyways.
  3. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    no, it won't work, Itunes will not allow it. Good thinking though, if their iphones are already pwned, possibly.
  4. iHAX

    iHAX Banned

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    Well which is it i need to know because it will be a less of a pain if i can
  5. micaheljcaboose

    micaheljcaboose Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    1,855
    Likes Received:
    82
    You have no freakin idea what you're talking about.
  6. iHAX

    iHAX Banned

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    So does anyone know or what?

    i think u can because in winpwn your just building the ipsw
    and pwning itunes nothing to do with the iphone right?
  7. f1av0rflave

    f1av0rflave Banned

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    1,364
    Likes Received:
    5
    well i am 90% sure it will. i dont see why it wouldnt work.
  8. ricardofelix95

    ricardofelix95 Banned

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    4
    it should work on any iPhone
  9. iHAX

    iHAX Banned

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    565
    Likes Received:
    0
    I just want to be able to plug in there iPhone and shift click restore
  10. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    oh sh*t, yeah it will work, sorry guys, i thought you meant something else, yeah, it will work, and to the guy who said you have no idea what you are talking about, you are wrong, i was confused.

Share This Page