iOS 3.1 Using Blackra1n RC2 MC iPod 3G 8GB got jailbroken succesfully.

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by motivr, Oct 25, 2009.

  1. motivr

    motivr New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Just dled & installed the blackra1n RC2 on blackra1n.com web site.
    After two reboots, blackra1n icon showed up on my springboard and jailbroke my MC086LL 8GB iPod (aka updated 2G / 3G iPod) sucessfully. it took only 5 minutes or so. Thank you GeoHot for his hard work!!
  2. Roerbakei

    Roerbakei New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    It works! I JB´d my 8gb MC ipt, succesfully installed SBsettings, winterboard, five icon dock etc. Thanks Geohot! we can always count on you.
  3. boomer678

    boomer678 Member

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    425
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I did this too but have a real problem. I installed winter board. sbsettings. five icon dock. and five icon springboard. and under WIFI it says NO WIFI and i cant turn it on or off or even scan for wifis. Also my passcode wont seem to work
  4. R0LLI3

    R0LLI3 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    its worked for my ipt3 8Gb! had a bit of trouble downloading Cydia. But its fine now!
  5. ocr123

    ocr123 Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    worked on my new 3GS aswell

    Please Register or Log in to view images

  6. broksonic

    broksonic New Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I have a problem getting this to work. When i try and run it for a second time my usb doen't find my ipod
  7. Roerbakei

    Roerbakei New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Oh, that´s weird. I just tried it few secs ago and it works. Try re installing.
  8. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Still says RC1 on the top of the program..
    Is this something Geohot forgot to change?
  9. ocr123

    ocr123 Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Mine says rc2.
  10. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    I just re-downloaded it again and it says RC2..
    I guess i was to quick to download. >_<

Share This Page