Using airport express base station + external HD as a defacto Time Capsule. Possible?

Discussion in 'General Apple Chat' started by jonwilson1988, Jun 23, 2008.

  1. jonwilson1988

    jonwilson1988 New Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    would that work?

    or does it have to be the extreme base station for it to work?
  2. donny007

    donny007 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    204
    Likes Received:
    2
    I dont think apple express base station have a USB port.....

    I just use the time capsule 500 GB
  3. jonwilson1988

    jonwilson1988 New Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    it does cos you can use it as a printer relay.

    but im not sure the softwear onboard supports it.
  4. Alanthelan

    Alanthelan New Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    1
    Yes of course. What do you think people did before the release of Time Capsule to make Apple consider the product we know today?

Share This Page