*URGENT* Lea Theme Problem

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by GTghost, Jan 25, 2010.

  1. GTghost

    GTghost New Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    I've had the Lea theme for a while and when I decided to change themes, I noticed that some of the icons are still from the Lea theme (a little small). Is there a way to make them back to the original? I think it deals with some plist maybe...

    Attached Files:

  2. Vince

    Vince Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    6,387
    Likes Received:
    8
    Device:
    3G iPod touch
    Well the first thing I'd say is to check Winterboard and make sure that Lea isn't applied (doesn't have a checkmark next to it). But I doubt that that's it since you have the default theme instead of applying another theme over it.

    So the second thing I note is that it only appears to be App Store apps (I don't know why Facebook and Myspace are exempt unless they are bookmarks) so it might be a mask that for some reason wasn't unapplied. You might want to try backing up and deleting the Lea theme and see if that fixes it.
  3. cardinalsrule109

    cardinalsrule109 Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 6
    Delete the icon cache.
  4. Baggy Spandex

    Baggy Spandex Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    1,274
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPad 2 (White)
    ^SpringBoardIconCache and SpringBoardIconCache-small in /var/mobile/Library/Caches
  5. daconcerror

    daconcerror Banned

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Messages:
    2,898
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    go to

    User/Library/Caches/SpringBoardIconCache

    and delete everything in there

    EDIT: DAM ninjas

Share This Page