Upgrade 3.0 to 3.1.2

Discussion in 'iPod touch' started by homerj99, Mar 31, 2010.

  1. homerj99

    homerj99 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    How do I upgrade from 3.0 to 3.1.2 instead of 3.1.3 ?
    I downloaded 3.1.2 , do I need to use dfu mode?
    Or can 3.1.3 be jailbroken with blackrain and should I just do it?

    thanks
  2. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    You can't.
    Apple isn't signing that firmware anymore.
    If you have a 2G iPod touch you can jailbreak with Redsn0w 0.9.4
  3. Wildapache

    Wildapache Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  4. The_OneDa

    The_OneDa New Member

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    Well blackra1n doesn't work with 3.1.3 so forget about it. You do need to go into DFU mode but I'm not too sure if you can update to 3.1.2 using that method. If you want to be on 3.1.2 so bad you can upgrade to 3.1.3 then put your iPod into DFU Mode, do shift+click restore the select 3.1.2 & you'll be on 3.1.2. I tried it & it works but I ended up going back to 3.1.3. Hope this isn't too confusing to understand

    Please Register or Log in to view images

  5. homerj99

    homerj99 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    thanks for the info, so 3.1.3 is better than 3.1.2? did you use redsnow on 3.1.3 ?
    Maybe I will stay on 3.0 until blackrain is released for 3.1.3 ,
    3.0 works fine for me, thanks for the great info
  6. instink7

    instink7 New Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    If you want to update it just go to 3.1.2 if you may want to jailbreak soon.

    Shift click restore it to go to 3.1.2

Share This Page