Updates

Discussion in 'iPod touch' started by gulfvetsaf, Mar 26, 2008.

  1. gulfvetsaf

    gulfvetsaf New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    OK, here's the issue...

    No new updates are showing up in my installer... specifically, INSTALLER itself (I'm running 3.0).

    How to fix this issue or how do I simply need a new repo for the new installer?

    Confused...

    Thanks in advance!
  2. 13yearoldbaldnerd

    13yearoldbaldnerd New Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    maybe the apps you have don't have updates
  3. gulfvetsaf

    gulfvetsaf New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Thanks, but I know there's a newer version of installer... like I said, I'm running 3.0
  4. 13yearoldbaldnerd

    13yearoldbaldnerd New Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    ssh the newer version in
    and change permissions
  5. gulfvetsaf

    gulfvetsaf New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Thanks for the input...

    Where do I get the newer version and where do I place it (I do know how to ssh etc)... Thanks again.
  6. gulfvetsaf

    gulfvetsaf New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Anyone... Bueller?
  7. 13yearoldbaldnerd

    13yearoldbaldnerd New Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
  8. gulfvetsaf

    gulfvetsaf New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Thanks for the help... what version of installer is that?
  9. 13yearoldbaldnerd

    13yearoldbaldnerd New Member

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Its 3.01, the latest version (i think)
  10. gulfvetsaf

    gulfvetsaf New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    13, I really do appreciate your continued help.

    I SSH'd the new installer into the Applications folder (first renaming the old installer to InstallerBACKUP.app)

    However, when I try and run the commands I get "No such file or directory"

    I know it's there because I can see it via cyberduck...

    Did I place it in the correct folder /Applications

Share This Page