UPDATE Help

Discussion in 'iPod touch' started by iTOUCHXD, Mar 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iTOUCHXD

    iTOUCHXD New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Hello,

    When I go to installer and I refresh sources and everything is fine. Works buglessly.

    Then when I go to update. I update say Services and the Verison days 1.1.5-2. When I update it and go back to installer it says I need to update to 1.1.2 or something (A Version that is prevois) And it keeps going back and fourth everytime.Like i update 1.1.5 and then back to 1.1.2. Then Back to 1.1.5. So on. Even with TOUCH PAD PRO. It says TOUCH PAD PRO HAS MOVED. How do I get that off.
  2. chort27

    chort27 Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    758
    Likes Received:
    24
    Device:
    iPhone 4 (Black)

    had the same problem. it went away when i upgraded to 1.1.4
  3. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    That's just a problem with the repo, you can ignore it.
  4. iTOUCHXD

    iTOUCHXD New Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Alright. Thank you.

    This topic can be locked.
  5. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Closed per request.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page