Untitled Soucres in Installer app

Discussion in 'iPod touch' started by Mind Trippin, Jan 28, 2008.

  1. Mind Trippin

    Mind Trippin New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Hi All,

    When I try manual adding sources to installer it is 90% of the time I get it is a untitled Source and I don't see the apps the post or video is telling i would see.

    So if a source is untitled, is it a bad source? And should I remove it?

    Also, when adding the source do you leave the http://?

    Because I take only two manual adding sources came up.

    Thanks for your time and help.

    BTW it is a 16gb 1.1.3 jb
  2. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Usually this happens when either:

    a) You spell the address incorrectly
    b) You add/remove the www. (some have it, others don't)
    c) The Repo is down

    If you're sure that you entered everything correctly, just wait a bit and try it again.

    (And yes, you leave the http:// alone)
  3. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Yes Leave the http://

    Untitled simply means it has no title, but they could be Unstable sources. If you'd like remove them.
  4. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    or u did not wait till refresh finished
  5. NickFrey

    NickFrey New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Same problem

    Sorry to bring up an old thread, but I have the same problem. I am trying to create my own source, and every time I try to add the source it says Untitled Source, and the themes are not appearing in the package lists.

    The URL to my source is:
    http://nickswmmsource.windowsmoviemaker.info/repo.xml

    I copied the entire repo from the Navizon source to see if I could get that to work. I then changed some things to Navizon two. I tried renaming the .xml to .plist but still no luck.

    Any ideas?

    EDIT: Just noticed the thread on creating repos. Will be checking that out.
    EDIT2: The thread on creating repos helped and it works now. Remove this post if possible. Thanks.

Share This Page