iOS 3.1 unlock blackra1n rc3 no service

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by fta05, Nov 3, 2009.

  1. fta05

    fta05 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    need help for iphone 3gs
  2. Bl00dr4g3

    Bl00dr4g3 New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    what carrier are you trying to use.....
  3. OneFan

    OneFan Active Member

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    67
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Same here. I cant recieve text or calls.

    I get a pop up that says

    "Could not activate cellular data network"
    "You are not subscribed to a cellular data service"

    I am now getting the red exclamation mark when i try to send a text.

    Anyone know how to fix this? =/
  4. fta05

    fta05 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have T-Mobile
  5. OneFan

    OneFan Active Member

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    67
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Me to.
  6. Bl00dr4g3

    Bl00dr4g3 New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    did you do this...
    1)jailbroke with no sim in
    2)BEFORE you clicked sn0w you put in your tmobile sim card
  7. OneFan

    OneFan Active Member

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Messages:
    949
    Likes Received:
    67
    Device:
    iPhone 4 (White)

    Does step #2 matter?
  8. Bl00dr4g3

    Bl00dr4g3 New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    313
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Yes....from what ive heard and read
  9. Technostorm

    Technostorm New Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    no, it doesn't really matter. I too have experience this and ended up restoring again. But after clean restore (with nothing else on it), I activated wi-fi, turned off G3 and Edge, then reboot once, and then "make it ra1n".. Then, sno0w it, reboot again, and the phone recognized the sim.

    After that, installed Cydia.....

Share This Page