Undefined symbols: __Unwind_DeleteException

Discussion in 'iOS Development' started by zacaj, Dec 27, 2007.

  1. zacaj

    zacaj New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    211
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Im trying to compile a port of DGen,you can download my source code(just makefile editing so far) at http://zacaj.com/dgen.zip . When I try to compile, it goes fin until linking, then it give me the error. Ive searched through all my code, and it doesnt say that anywhere. The only places on my computer where it says that is in the source code for the toolchain.
  2. ledhendrixman

    ledhendrixman Member

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    279
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    Offtopic: awesome you got your touch!! congrats. do you have a link to donate? cuz i always wanted to donate for your work with ipl. sorry for the off-topicness...
  3. zacaj

    zacaj New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    211
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
  4. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    ask skylar or zodttd
  5. Virtualball

    Virtualball Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    63
    I'd like to help ya here, but I can't

    Please Register or Log in to view images

  6. SkylarEC

    SkylarEC Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    6,642
    Likes Received:
    129
    I didn't compile the SDL, as I don't plan on using it, so i can't be much help. But I do want to say this: the unwind is usually used to destroy a stack. I can only imagine that it is being used in this instance to destroy a caught exception. It is (in my non expert opinion) most likely being called by something that is nonexistent in the SDL headers. You could try to go through and comment out wherever exceptions are thrown in your code, to see if that makes any sort of difference.

    Also, I didn't actually read through your source. Since I can't compile, I didn't want to try to decipher the coding. I'm sure you understand.
  7. zacaj

    zacaj New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    211
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Fixed!
    And it works, albit at 6FPS, and it quits after 30 seconds.... I still cant understand how something with 5x the power of a video gets only two more FPS
  8. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    it quits means its not fixed or it is?
  9. zacaj

    zacaj New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    211
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPod touch
    Heres the deal: It says it runs at 6FPS, I think around 20 though
    it will only run .bin, no .gen
    It quits after about 1 minute in my only .bin game, always right before the main menu.....
    Theres no input, because Im not going to put it in until its actually worth it
    Theres no sound, because that freezes it
    Your rom needs to be named rom.bin, and be in /var/root/Media/ROMs
    You need to run it from the terminal
    If anyone wants it, Ill upload it, for now, Im looking for a faster emulator though
  10. jmiz9000

    jmiz9000 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    2,365
    Likes Received:
    19
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    then wat it has to be var/root/Media/ROMs/genisis or somethig like that
    wat u mean only 1 min. it works for?

Share This Page