uhhh yeah ....

Discussion in 'Pwnage and Winpwn Discussions' started by EvanTDM, May 24, 2008.

  1. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    i dont know what happened but i used winpwn when it came out and for the past month or so nothing was wrong with it. but when i turn my iPod on now it runs the script and everything but this time it doesnt say spamming AT . all it does it say that firmware is loaded and some other numbers. DFU wont work and it isnt found by my Mac or PC. sooo yeah help?

    Please Register or Log in to view images

  2. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    have you got a custom boot up logo on your ipod then the script comes up
  3. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    yeah i got a logo on it.... custom..

    Please Register or Log in to view images

  4. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    i was going to say if you didn't you could of took it back to the shop you got it from and say you got a fulty ipod touch firmware
  5. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    well is there a way to pay apple to reflash your boot loader?
  6. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    tune your ipod touch off hold the home button then put your ipods cable in your ipod (your have to have the cable pulged into you computer) then it should go into recovery
  7. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    whenever i plug it in it says that it cant start USB mode. Needs configuration
  8. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    the way i do it you dont press power you hold home to put it in to recovery mode so you holding home then put the usb cable in so it gose into recovery
  9. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    im doing that... i'll like make a video or something. but im thinking of "flooding" the ipod and removing the water like in another thread and getting it replaced
  10. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    good idea of flooding it
    say to the shop that it crashed and wont turn on

Share This Page