trouble with gba roms

Discussion in 'Gameboy Advance emulator (gpSPhone)' started by stambo9, Jan 29, 2008.

  1. stambo9

    stambo9 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    ok i am having the hardest time figuring this out
    yes i have winscp yes i downloaded the roms and but them in the ROMs folder then put them in the Gba folder then i went to applications then gpsphone and put the gba bios in there then when i go to the app it keeps saying no gba roms were found please upload roms to /var/root/media/roms/gba and there is some in there but why arnt they showing up if some one could please please help me i would greatly appreciate it thank you
  2. treevis

    treevis New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    try putting .gba at the end of the file name for the roms
  3. Krazysurfer4

    Krazysurfer4 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    If that doesnt work make sure the name of the file holding the gba roms is all in caps so it looks like this GBA i had the same problem
  4. cantcatchme939

    cantcatchme939 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    534
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    I did all the same stuff you guys just said but mine still don't work.
  5. rossoneri91

    rossoneri91 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am having the same problem, the files are set to 755, the BIOS is set to 755 and both are in the correct locations.
  6. link_08

    link_08 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    335
    Likes Received:
    4
    MIGHT BE SPELLING, var/root/ROMs/GBA , all games must be extesion .gba i recommed u to use iphonebrowser, faster and easy

Share This Page