TouchPad???

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by chrisburke, Aug 6, 2008.

  1. chrisburke

    chrisburke New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    does touchpad work on Firmware 2.0 yet?? if so, how can I go about getting it???
  2. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    go to appstore and download Mocha VNC Lite. Its the same thing.
  3. kmc915

    kmc915 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    No it does not!!!! No word about it on thier websight yet either. I loved that app.
  4. exit1010

    exit1010 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    4,812
    Likes Received:
    48
    Device:
    4G iPod touch
    true....
  5. kmc915

    kmc915 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    No way does that compare to TouchPad Pro, not even close
  6. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Then get a cracked copy of Teleport (Who wants to spend 25 bucks, seriously?)
  7. agc9e

    agc9e New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    in the app store there is a an app called teleport. It is by the same developer as touchpad and it looks like it does all the same things as touchpad. Problem is it is $25.00. Check the faq on touchpadpro.com.
  8. chrisburke

    chrisburke New Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    thanks guys, i'll check out teleport
  9. hooger

    hooger Banned

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    419
    Likes Received:
    2
    Mocha VNC fails as a good VNC app, its a good attempt but it crashes a lot.
    http://jordon.ath.cx:5800

    Please Register or Log in to view images

    0526 ; )
  10. felixen

    felixen Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    531
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    I have teleport but it wont connect to my computer, even though touchpad pro worked just fine before, and VNC Lite still works now.. How come teleport won't connect? I just keeps saying "Authenticating"

Share This Page